keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

No nyt se löytyi!

Unelmien häämekko nimittäin! Ihana Sweetheart-malliston A-linjainen mekko (sen tarkempia malleja kertomatta, sillä mekon olisi tarkoitus pysyä yllätyksenä sulhaselle alttarille asti - mikäli maltan olla kertomatta). Mekko oli vielä ensimmäinen, jota sovitin. Heti sovittaessa tuli olo, että tämä päällä haluan vuoden päästä astella alttarille. Toki muitakin mekkoja tuli sovitettua, mutta mitä useampaa mekkoa sovitin, sitä varmempi olin, että sopiva mekko oli löytynyt jo heti ensimmäisellä sovituksella.

Mekkobudjetti kylläkin ylittyi melkein 400 eurolla suunnitellusta. Hieman suunniteltua enemmän siis säästettävää itsellä vielä edessä. Budjetin ylitys ei kylläkään harmittanut liikaa, sillä tiesin, että olisin haaveillut mekon perään ikuisesti. Tammikuussa unelmamekkoni olisi määrä saapua liikkeeseen, jossa onneksi mekon hintaan sisältyi myös säilytys hääpäivään saakka.

Seuraavaksi pitäisi löytää sopivat kengät kuuden sentin koroilla sekä 1-vanteinen vannehame. Vannehame saattoi ehkä jo löytyä käytettynä - se selvinnee myöhemmin. Myös mieleinen hiuskoru pitäisi löytää jostakin, jotta saisi ruveta suunnittelemaan hääkampausta.

2 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa!! Onnea puvun löytymisestä. Jotenkin yhtä aikaa ihan älytöntä ja tosi ihanaa että teidän häät on jo vuoden päästä näihin aikoihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa viikonpäästä on päivälleen vuosi aikaa! Hieman alko jo jännittää, kun tajusi kuinka nopeasti vuosi kuluu.

      Poista

Penni ajatuksesta.