maanantai 20. huhtikuuta 2015

Harmaa-musta-valkoinen.. ja keltainen!

Googlen kuvahakunäkymä keltaiselle teemavärille

Kaiken muun valmistumishäsellyksen alla häiden suunnittelusta on joutunut ottamaan hieman taukoa, vaikka aina tilaisuuden tullen sitä onkin eksynyt miettimään morsiuskimpun sävyjä ja tuskailemaan häävideokuvaajan puuttumisesta. Muutenkin kaikki askartelu on ollut seisahdukissa, sillä muuttoa vasten on turha alkaa näpräämään. Kuitenkin alkaisi olla aika päättää se häiden teemaväripaletin kirkas väri, jonka mukaan kattausta, morsiuskimppua, mekkoa - kaikkea - aletaan valita. Miehekeen mielipidettä tiedusteltaessa värisuosikki oli edelleen keltainen, sillä keltainen ei olisi liian kesäinen väri elokuussa järjestettäviin häihin. Joten jos mies haluaa keltaista, niin keltainen sen sitten ilmeisesti on oltava. Kuuluuhan tuo keltainen omiinkin värisuosikkeihin, vaikka keltaista vaatetta en kyllä päälleni voi pukea näyttämältä sairaalta.

Mutta miten väriä tuotaisiin kattaukseen niin, ettei olo olisi kuin pääsiäiskarnevaaleissa? Aikaisemmin jo päätin, että haluan kattaukseen harmaat kankaiset lautasliinat. Nimikylteiksi olin suunnitellut hyvin pelkistetysti mustaa pahvia, johon käsin tekstattuna hopeatussilla vieraiden nimet. Suodatinpussikukat tulevat olemaan valkoisia, sillä niiden värjääminen keltaiseksi voi olla haastavaa. Joten mistä sitä keltaista kattaukseen? Mahdollisesti virkkaankin sydämet keltaisesta langasta ja nimikirjaimet niihin sitten punaisella/sinisellä. Kukkamaljakoiden ympärille voisi sitoa keltaista nauhaa. Kutsukorteissakin pitäisi nuo valitut värit näkyä. Kannattaisikohan tuo musta jättää kokonaan pois ja pitäytyä lähinnä harmaassa - varsinkin, jos sulhasen pukukin tulee olemaan harmaa.

Teemavärin lisäksi toinen asia, jonka on nyt vahvassa harkinnassa, on Save the Date -korttien lähettäminen. Suuri osa sukulaisista ei ole edes tietoisia siitä, että olemme menossa naimisiin jo reilun vuoden päästä. Kaikille olisi siis hyvä ilmoittaa, että häät ovat tulossa - varsinkin, kun kyseessä ei ole koko suuren suvun tilaisuus, vaan vain lähimmille järjestetty pienempi juhla. Itse haluaisin totetuttaa kortit valokuvan muodossa - mielellään vielä koiravalokuvina. Tällä hetkellä meillä olisi harmaa sohva, harmaita ja keltaisia sohvatyynyjä ja keltainen ja musta koira - väritkin olisivat kohdillaa valokuvaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksesta.