tiistai 7. huhtikuuta 2015

Varaukset tehty!

Viimeisten kolmen päivän aikana hääsuunnitelmamme ovat vyöryneet vauhdilla eteenpäin. Nyt meillä on hääpäivä lukkoon lyötynä sekä kirkko, juhlapaikka, valokuvaaja ja majoitus vieraille varattuna! Kummasti alkoi mahanpohjassa perhoset lepattaa ja pieni jännitys iskeä, kun saatiin vihdoin jotain konkreettista tehtyä.

Juhlapaikan katsastimme lauantaina ja se oli kaikkea sitä, mitä toivoimmekin: sopivan kokoinen 50 vieraalle, esteetön kulku ja inva-WC, aidattu piha, rauhallinen ympäristö, mutta kuitenkin vain noin kilometrin päässä kirkosta ja 200 metrin päässä vieraille varatusta hotellista. Eikä vuokrahintakaan kolmelta päivää ollut aivan järjetön, hieman alle 500 euroa, johon sisältyy mm. astiat, tanssikäyttöön kunnostettu kaunis vanha talli ja pihakalusteet.

Juhlatalo itsessään oli sisältä niin kaunis, ettei se vaadi paljoakaan koristelua, vaan jo kaunis kattaus riittää. Juhlatalo on siis käytössämme perjantai aamusta sunnuntai iltaan saakka, joten paikan saa käydä koristelemassa jo hyvissä ajoin perjantaina ja siivous tapahtuu sunnuntaina. Tosin mitään perusteellista kuurausta ei ole tarvetta tehdä, vaan siivoukseksi riittää, että omat tavarat viedään pois, keittiö on siisti ja lainatut tavarat sekä pöydät palautetaan omille paikoilleen.

Valokuvaaja meillä oli jo aikaisemmin valittuna ja nyt löimme päivän jo lukkoon. Valokuvaajan valinnassa pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen, sillä kuvaaja oli yhteinen tuttavamme, jonka työnjälki miellyttää molempien silmää eli toisin sanoen meidän näköisemme kuvaaja. Valokuvaajamme tiesi suositella meille myös videokuvaajaa, jolta odottelemmekin nyt seuraavaksi tarjousta.


Psst.. Päätimme toteutttaa häihin tämän tyyppiseen kattaukseen.
Yksinkertainen, mutta kaunis ilme miellytti molempia.
Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penni ajatuksesta.